My Secret Food

Hverdagsglimt hos en sundheds-mad-nørd

Bagt fisk på bund af spidskål

Skriv en kommentar

Denne opskrift er tyvstjålet fra Health Junkie, blot nogle få ændringer.

Bagt fisk på bund af spidskål:

2 personer

  • 2 laksefilletter (eller ørred, eller hvad man nu har liggende)
  • En omgang af spidskålssalaten med æble (se tidligere indlæg)

Fremgangsmåde:

  • Lav spidskålssalaten som beskrevet i tidligere link. Men steg i kortere tid på panden
  • Når spidskålssalaten har fået et par minutter på panden kommes den i et ildfast fad
  • Fisken lægges ovenpå og der drysses med god salt og friskkværnet peber
  • Steg det hele i en forvarmet ovn på 200 grader i ca 15 minutter

Billeder følger næste gang jeg laver retten :)

Mon ikke denne ret er LCHF? Jeg mener, laksen er jo fyldt med god fedt. Men måske er der alligevel for mange kulhydrater i pga æblet? Hvad tror i?

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s