My Secret Food

Hverdagsglimt hos en sundheds-mad-nørd

Kyllinge-burger med pesto og sprød seranoskinke

Skriv en kommentar

Jeg elsker klassisk burger,  men nogle gange er det godt med lidt variation, og dagens aftensmad blev burger med et tvist :)

Burgerbollen er både glutenfri og LCHF, og den smager meget bedre end de normale hvide luft-boller..

 

Kyllinge-burger med sprød seranoskinke og pesto

2 personer

  • 2 burger boller, se opskriften her
  • 150 gram kyllingefillet (skåret over så de bliver så flade som muligt, så er de lettere at have i en burger)
  • ½ portion hjemmelavet pesto, se opskriften her
  • 4 stykker seranoskinke (stegt ca 10 minutter i en varm ovn)
  • Grøntsager som du lyster (jeg brugte iceberg salat, agurk og peberfrugt i skiver samt syltede agurker)
  • Krydderier til kyllingefilletterne (brug hvad du kan lide, jeg marinerede dem et par timer i olivenolie, 1 tsk tørret oregano og ½ tsk tørret chili)
  • Evt et par skiver ost

Saml din burger som du plejer. Værsgo’ og spis :)

20130312_192805

Smukt ser det jo ud :)

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s