My Secret Food

Hverdagsglimt hos en sundheds-mad-nørd

Fisk er fedt – så spis mere :)

4 kommentarer

Her kommer en meget nem opskrift på fiskefrikadeller. Jeg har en stor svaghed for sådan nogle friske fiskefrikadeller fra slagteren, jeg kan spise dem som snack hvis det skulle være :) Denne ret er lynhurtig hverdagsmad – hvilket jeg ligeledes er stor fan af :)

Når man køber sådan en færdig fars er der nok tilsat gluten. Jeg glemte selv at tjekke etiketten, men bare så man lige er opmærksom på det. Hvis man vil være sikker på at der ikke er gluten i kan man jo lave sine egne. Jeg har aldrig prøvet at lave dem helt fra bunden, men må prøve det en dag. Jeg har nemlig en masse ideer til forskellige variationer af den klassiske fiske-delle. Og det vil jo også være en oplagt mulighed for at lave hjemmelavet remoulade, som bare smager så meget bedre end købe-versionen.. Har i nogle gode opskrifter i kan anbefale?

Nå, men de helt store hjemmelavede kreationer var der ikke lige tid til i denne omgang, så den må i (og jeg) have til gode :)

Fiskefrikadeller

2 personer (+ en rest til frokost)

 • En pakke laksefars
 • En potte med dild
 • ½ citron
 • ½ frisk chili
 • Salt og peber

Fremgangsmåde:

 • Bland farsen med hakket dild, citronsaft, hakket chili og salt og peber
 • Steges i en blanding af smør og olie på panden til de er gyldne og færdigt stegte20130412_182352

Tilbehør:

Jeg havde fundet en grøntsagsblanding på tilbud i netto (8 kr, det var da billigt!!) som vi stegte på panden og blandede med lidt rød pesto.

Dertil lavede vi en tomatsalat af cherrytomater, feta, frisk basilikum samt en dressing af olivenolie og hvid balsamico (i forholdet 2:1) samt salt og peber. Og selvfølgelig remoulade!!!

Velsmagende, enkelt og hurtigt – jeg er stor fan :)

Reklamer

4 thoughts on “Fisk er fedt – så spis mere :)

 1. Jeg skal til at lære og spise fisk – og deller kommer straks på listen! Remu spiser jeg ikke selv, men frk. Sveske har en opskrift på dem: http://www.frksveske.blogspot.com :-)

  • Så er fiskefrikadeller i hvert fald en “blid” begyndelse, de smager ikke så meget af fisk (de smager kun af GODT ;)), hvis man lige skal vænne sig til det. Tak for opskriften, den er noteret til afprøvning. Hav en dejlig søndag

 2. Det er super let at lave sine egne deller. Og de smager så meget end det færdige fiskefars man kan købe :)
  Det samme med remoulade – hjemmelavet er så meget bedre. Se min opskrift på den (hvis jeg selv skal sige det) bedste remoulade her: http://smagpaamaden.dk/hjemmelavet-remoulade/

  – Camilla

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s